Galleriet  här syns några exempel på Vänner-tavlor. Alla är originalmålningar i olja, akryl eller blandteknik.

"Vänner i Sagoland"  en serie målningar                                                                                                           Rymden akryl på duk (90 x 90 cm)                                             

"Vänner-tavlor" här några fler målningar:

"Liv och tid"  en serie målningar som nu får en renässans! Med början för 18 år sedan målade jag nämligen cirka 20 målningar på temat. Då mest på duk. Nu på papper:                                                                                                                   

Här nedan syns fler exempel på tavlor jag målat. Vänner-serien överstiger 400 unika bilder sedan jag började måla dem för cirka 17 år sedan. Jag har fotograferat av alla original och har för avsikt att skapa en katalog över mina verk.

Hundpromenad

Konstnär och tavlor


Är en experimenterande konstnär som testar och blandar olika tekniker i min hemmaateljé. Måleri , främst i olja och akryl är min huvudsakliga inriktning, men håller även mycket på med fritt broderi. När jag har utställning och säljer mina verk är det främst tavlor jag visar.


"Vänner-tavlor" är en serie tavlor som är mitt starkaste signum och sedan 2011 även registrerat varumärke (figurmärket syns ovan). Jag har målat Vänner-figurer sedan millennieskiftet och nu lever de nästan sina egna liv. Finns hos privatpersoner i Sverige och 8 andra länder i tre världsdelar. Kul att Vänner bor lite överallt!Inspiratör och kurser


Jag är även inspiratör och handledare i många olika tekniker inom bild- och formskapande verksamhet.


Mina kurser passar alla åldrar och individer med syfte att locka fram Din egen skaparlust och kreativitet. Pedagoger och barn inom skolor och förskoleverksamheter hör till mina kunder liksom privatgrupper. Passar även företag! Jag anpassar innehållet till aktuell målgrupp och skräddarsyr gärna en kurs/workshop/föreläsning efter era önskemål.


Kurserna är lättsamma och roliga, ofta med fokus på att ge individen möjlighet att experimentera med tekniken och tänja gränser. Det passar oftast bäst att jag kommer till era lokaler.


Vid frågor, köp eller bokning:


Kontakta mig, Heléne Forsberg, direkt via


Telefon: 073-0706802 eller

Mail:      helene@heleneforsberg.se


Välkommen!